Header page

EMjoy is...

EMjoy heeft in juni 2011 de deuren geopend aan de Kerkstraat te Putten.

De filosofie is helder: 
Onder het motto Smaakvol, Gastvrij & Betaalbaar wordt in een warme gastvrije omgeving alles in werking gezet om van iedere gast een tevreden gast te maken.
No nonsens: Eerlijk en duidelijk en geen verborgen toeslagen.
Bij EMjoy krijgt men voor hetzelfde bedrag altijd meer, of hetzelfde voor minder.

EMjoy doet geen enkele concessie in kwaliteit, kwantiteit of serviceniveau.

Alle producten worden met zorg bereid en geserveerd en zijn nu ook in meeneemverpakking te verkrijgen.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

EMjoy is lokaal betrokken, lid van de lokale VVV, de lokale ondernemersvereniging WCP inclusief deelname aan de WCP Spaarpas. Ook is EMjoy lid van Koninklijke Horeca Nederland.

EMjoy gelooft in eerlijk en duurzaam en draagt waar mogelijk graag haar verantwoording in de maatschappij. Zo is er bijvoorbeeld gekozen voor de kwalitatief onderscheidende, biologische en fairtrade koffieboon van Earth die in Zwolle gebrand wordt. Hierbij wordt 100% van de nettowinst op de koffieboon gedoneerd aan de Earth foundation. Deze is verantwoordelijk voor de ondersteuning van duurzame waterprojecten in de koffieproducerende landen. De extra kosten hiervoor worden volledig door EMjoy betaald, dus deze wel heel speciale koffie drinkt u zonder extra kosten.  De verpakking van EARTH is geheel afbreekbaar! Kortom: u geniet van de lekkerste koffie en draagt direct uw steentje bij aan een beter (leef-) klimaat. You never drink alone!!! Iedereen is welkom bij EMjoy. Daarom beschikt EMjoy over een rolstoeltoegankelijk toilet en een verschoonruimte voor babies. Kinderen hoeven zich nooit te vervelen, er is altijd voldoende speelgoed in de kinderhoek. Voor degene die graag iets wilt lezen is er veel lectuur en zijn er diverse dagbladen.

 

Heeft U nog vragen over het concept, neem dan gerust even contact op met Martin, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.