Header page

Team EMjoy

Leuk dat je interesse hebt naar de beschikbare plaatsen in ons superteam. Werken bij EMjoy is meer dan een (bij-)baan. We zetten ons met z'n allen constant in om al onze gasten te verwennen op een heerlijk EMjoy-moment. Bij EMjoy verkopen we niet alleen een drankje en een hapje, maar trakteren we onze gasten op een warme gastvrijheidsbeleving.  Gelukkig weten vele (vaste) gasten dit te waarderen en is het bij ons vaak gezellig druk en.... het wordt steeds drukker doordat tevreden gasten vaak terugkomen. Dit is de reden dat ons team steeds verder aan het groeien is en we regelmatig op zoek zijn naar nieuwe (horeca-)kanjers om ons team te komen versterken.

Bij EMjoy draait het erom dat je samen met team EMjoy de mouwen op wilt stropen en er voor zorgt dat we samen van iedere gast een tevreden gast maken. Op papier is het heel eenvoudig, maar in de praktijk komt daar veel bij kijken.

Voordelen

Of je nu al een tijdje in de horeca werkt of niet, bij EMjoy valt er gegarandeerd veel te leren. Niets is teveel als het om de gasten gaat, EMjoy werkt met diverse unieke systemen die ervoor zorgen dat iedereen duidelijk weet wat er van hem/haar verwacht wordt en we zo vlot mogelijk te werk kunnen gaan. Daarnaast zijn we constant bezig met verfrissende ontwikkelingen om onze gasten te (blijven) verrassen en het concept te verbeteren.

Regelmatig doen we met z'n allen gezellige uitstapjes en soms wordt er zelfs een cursus georganiseerd, bijvoorbeeld Barista. Bij EMjoy bestaan er geen overuren, want elke gewerkte minuut wordt ook uitbetaald. Voor ons is dit vanzelfsprekend, maar de ervaring leert dat het bij veel bedrijven anders is geregeld.

Het is vaak hard werken bij EMjoy, maar de sfeer is prettig. Roddelen is bij ons uit den boze, want iedereen behandelt zowel de collega’s als de gasten zoals hij/zij ook zelf graag behandeld wordt; met wederzijds respect. Doordat  je werkt met het verfrissende EMjoy concept (betaalbaar, gastvrij en smaakvol) hebben we eigenlijk alleen maar te maken hebt met gezellige en positieve gasten.

Zoals je leest is er dus steeds afwisseling en uitdaging te vinden in een baan bij EMjoy!

EMjoy is op zondag altijd gesloten, dus je hoeft nooit op zondag te werken en de meeste openingstijden zijn gewoon overdag, met schoonmaken en voorbereidingen voor de volgende dag kan het soms later worden, maar het wordt bij ons nooit nachtwerk.

Zoals bij alle horecabedrijven verwachten we wel dat je inzetbaar bent op feestdagen (bijvoorbeeld ossenmarkt en Koningsdag), maar zowel de paas- als kerstdagen ben je vrij!

Laat je trouwens niet weerhouden door een (nog) beperkte ervaring in de horeca of doordat je geen echte horecapapieren bezit. Inzet, motivatie, teamgeest, leergierigheid en gastvriendelijkheid wegen voor ons zwaarder dan diploma's. Een positieve en flexibele instelling en gastvrije uitstraling hebben bij ons dus de hoogste prioriteit.

Vacature(s):

Unieke kans!

Passie voor de keuken en de avonden, zon- en feestdagen vrij?

Dat kan!

EMjoy “De Gulle Gaper” in Ede is per direct op zoek naar een

Zelfstandig werkend kok (FT) 

Ben jij of ken jij die hardwerkende kok, die met liefde voor zijn vak alles in het

werk zet om van iedere gast een tevreden gast te maken?

Dan horen wij het graag via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.!

Wij zoeken iemand met de volgende kwaliteiten:

 

Team-player

Gastvrije en flexibele instelling

Kennis van hygiëne-eisen

Stressbestendig

Leidinggevend aan klein keukenteam

kennis van inkoop

Leergierig en flexibel

Verantwoordingsbewust

Kan omgaan met vrijheid

HACCP/ sociale hygiëne / leermeester-diploma is een Pre

Tevens zijn wij regelmatig op zoek naar enthousiaste medewerkers voor in de bediening.

Ben je enthousiast over de vacatures  geworden of wil je meer informatie over werken bij EMjoy, laat het ons even weten. Misschien wil je zelfs al direct solliciteren maar kun je geen passende vacature vinden op deze site, wacht niet langer en vul het onderstaande sollicitatieformulier in.

Klik hier voor het solicitatieformulier

We kijken uit naar je reactie en streven ernaar deze binnen 14 dagen te beantwoorden.

Als we gaan samenwerken beloven we ook jou een leerzame en gezellige werkplek!